Näin selvität omat vahvuutesi

Gallup ylläpitää Strengths Center -nettisivustoa, jonka kautta pääset selvittämään omat vahvuutesi ja saat henkilökohtaisen raporttisi valmistuttua pääsyn vahvuuksista kertoviin videoihin, dokumentteihin ja StrengthsFinder 2.0 e-kirjaan. Palveluiden ajantasainen hinnasto on aina nähtävissä Gallup Strengths Center -sivustolla. Syyskuussa 2015 voimassa olevat hinnat ovat:  vahvuudet 1-5 hintaan 15 USD tai täysi vahvuusprofiili 1-34 hintaan 89 USD. Dollarin valuuttakurssi on nähtävissä esimerkiksi täältä.

Usein kysyttyä

Miten Clifton StrengthsFinder® ja 34 vahvuusteemaa on kehitetty?

Gallup ovat panostanut ihmisten vahvuuksien tutkimiseen jo vuosikymmenten ajan erilaisissa tutkimushankkeissa.  Vuonna 1998 Donald O. Clifton kehitti tiiminsä kanssa näihin tutkimuksiin perustuen kuvaukset vahvuusteemoista sekä StrengthsFinder® -menetelmän, jonka avulla ihmiset voivat tunnistaa omat vahvuutensa. Nyt käytössä oleva Clifton StrengthsFinder® 2.0 -versio on julkaistu vuonna 2007.

Kuinka moni on jo selvittänyt vahvuutensa Clifton StrengthsFinderilla?

Omat vahvuutensa on selvittänyt jo yli 12 miljoonaa ihmistä eri puolilta maailmaa.

Mihin tilanteisiin Clifton StrengthsFinder® käyttäminen sopii?

Clifton StrengthsFinder vahvuusteemat kuvaavat ihmisen vahvuuksia positiivisen psykologian näkökulmasta. Suurin osa vahvuutensa selvittävistä ihmisistä haluaa ymmärtää omia vahvuuksiaan voidakseen hyödyntää niitä työtehtävissään. Yhä useammin omien vahvuuksien selvittämiseen liittyy myös henkilökohtainen näkökulma, jokin itselle tärkeä aihe. Tällaisia aiheita voivat olla esimerkiksi opiskeleminen, halu toteuttaa muutos omassa elämässä, ihmissuhteet omassa lähipiirissä tai vahvuuksien hyödyntäminen jossain henkilökohtaisessa kehitysprojektissa.

Mihin tilanteisiin Clifton StrengthsFinder® käyttäminen ei sovi?

Clifton StrengthsFinder ei ole tarkoitettu käytettäväksi ongelmatilanteiden diagnosointiin tai muuhun lääketieteelliseen tarkoitukseen.

Voinko saada jostain lisätietoa?

  • Gallup on julkaissut useita englanninkielisiä vahvuuksista kertovia kirjoja, mm. Strengths Finder 2.0, kirjoittanut Tom Rath (2007) ja Strengths Based Leadership, kirjoittanut Tom Rath ja Barry Conchie (2009). Näistä ja muista kirjoista löytyy lisätietoa Gallupin nettisivulta. Kirjoja on saatavana melko hyvin sekä suomalaisista että kansainvälisistä kirjakaupoista. Huomaathan, että ostaessasi henkilökohtaisen vahvuudet 1-34 raportin, saat mukana e-kirjan Strengths Finder 2.0.
  • Gallup julkaisee vahvuuksiin liittyviä videoita StrengthsFinder YouTubessa
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail